Kreativiten fungerar ännu

Så här i dessa tider, har jag iallafall märkt att något med mig är som vanligt. Min kreativitet fungerar ännu. Jag har märkt att iallafall mitt poesi skrivande har fungerat extra bra i dessa tider. Vad beror det månne på, mindre tid kanske att fundera på med andra vardagssaker kan vara en av orsakerna. Men iallafall driver jag på Instagram ett finlandssvenskt poesikonto som heter Poesifantasten. Och har iallafall fått upp där mera dikter än normalt. Meningen med mitt konto är just att det också ska vara ganska kravlöst. Jag lägger upp dikter där då det känns för mig att nu vill jag skriva något. Har inget direkt mål hur många inlägg jag ska lägga upp där i veckan.
 
För om jag börjar sätta för många mål och krav till mig börjar det kanske kännas som ett måste, det känns inte lika kul då mera. Och är rädd att om jag har för många mål med olika saker så liksom blir det bara för mycket. Och just nu när jag försöker bli hel igen av en massa saker som har hänt. Måste jag kunna ta avstånd från rätt saker, och ta saker i min egen takt.
 
Men i alla fall tillbaka till min kreativiet, där är jag iallafall stolt över mig själv att den inte har försvunnit. Att jag låter ta mitt skrivande den tid den vill ta och att jag kan ge den möjligheten till mig själv just nu. Att jag har tid att skriva om jag så vill, men om jag inte vill så är det också helt okej med det. 
 
Om någon av er skulle vara intresserade att kolla på mitt Instagram konto är länken här:
 
 



24 årig som bor i Esbo med min sambo och min katt Laku. I bloggen får du ta del av min vardag.